Korkealaatuista kongressitekniikka – täydellinen ratkaisu tapahtumiisi!

Oletko järjestämässä tapahtumaa ja tarvitset parhaan mahdollisen tapahtumatekniikan? Oulun Kongressitekniikka tarjoaa kattavan valikoiman alan parhaita ratkaisuja. Meiltä saat laadukkaat simultaanitulkkauslaitteet, tehokkaat kuiskauslaitteet, ammattimaiset kongressimikrofonit, tyylikkäät tulkkikopit, luotettavat langattomat mikrofonit sekä isotehoiset projektorit ja valkokankaat.

Kun valitset Oulun Kongressitekniikan, voit luottaa ammattitaitoomme ja pitkäaikaiseen kokemukseemme tapahtumatekniikan toimittamisesta erilaisiin tilaisuuksiin. Tarjoamme sinulle ensiluokkaista palvelua ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja, jotka täyttävät korkeimmatkin standardit.

Panostamme siihen, että tapahtumasi suunnittelu ja toteutus on helppoa ja vaivatonta. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat laitteet ja järjestelmät. Voit luottaa meidän huolelliseen asennukseemme ja tekniseen tukemme, jotta voit keskittyä täysin tapahtumasi sisältöön.

Oulun Kongressitekniikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman tapahtumatekniikkaa samasta paikasta. Riippumatta siitä, järjestätkö konferenssia, seminaaria, yritystilaisuutta tai muuta tapahtumaa, meillä on juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Ota yhteyttä Oulun Kongressitekniikkaan ja anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumattoman tapahtuman. Huippuluokan teknologia ja asiantunteva palvelumme varmistavat, että tapahtumasi on onnistunut ja jättää osallistujiisi vaikutuksen.

Oulun Kongressitekniikka – Täydellinen kumppani tapahtumatekniikan tarpeisiisi

Oulun Kongressitekniikka on alansa johtava ja luotettava yritys, joka tarjoaa turvallisia ja ammattitaitoisia tapahtumatekniikan ratkaisuja. Tulkkaustekniikkamme täyttää ISO 4043:1998 standardin vaatimukset ja noudatamme myös Euroopan komission tulkkauksen pääosaston (ent. SCIC) määrittelyitä.

Simultaanitulkkaus
Tarjoamme korkealaatuista simultaanitulkkausta, joka mahdollistaa puhujan puheen samanaikaisen tulkkaamisen kuulokkeiden kautta tapahtuman osallistujille. Simultaanitulkkaus on äärimmäisen vaativaa ja tarkkaavaisuutta vaativaa työtä, joten tulkkaustekniikkamme on suunniteltu toimimaan moitteettomasti.

Standardisoitu tulkkaustekniikka takaa hyvän tietoturvallisuuden, kun kuuluvuusalue voidaan rajata etukäteen.

Simultaanitulkkaukseen tarvitsette:

  • Tulkkikopin varusteineen
  • Mikrofonit puhujille (mahdollisesti myös äänentoiston)
  • Vastaanottimet ja langattomat kuulokkeet osallistujille
  • Tulkkausteknikon/äänitarkkailijan

Kuuluvuusalueen rajaus etukäteen takaa suojatun ympäristön, jossa viestintä tapahtuu luottamuksellisesti ja tehokkaasti.

Kuiskaustulkkaus
Kauttamme saat myös kuiskaustulkkausta, jossa tulkki istuu lähellä kuulijaa ja tulkkaa puheen henkilöille. Tämä menetelmä soveltuu erityisesti lyhyisiin tilaisuuksiin. Voimme käyttää kuiskaustulkkauslaitteistoa, sekä tulkille ettää 20 kuulokevastaanotinta kuulijoille. Suurempien osallistujamäärien tapauksessa suosittelemme simultaanitulkkauslaitteiden käyttöä.

Huomioittehan, että radiotaajuuksilla toimivia kannettavia järjestelmiä ei suositella tietoturvasyistä kriittisissä tapahtumissa ja kohteissa.

Lisätietoa tulkkauksesta löydätte Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton verkkosivuilta.

Oulun Kongressitekniikka on valintasi ykkönen tapahtumatekniikan tarpeissasi.

Ota yhteyttä meihin, ja anna meidän auttaa sinua luomaan onnistunut tapahtuma.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous