Oulun Kongressitekniikka Oy – Ammattitaitoista striimauspalvelua tapahtumillesi

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista striimauspalvelua tapahtumiisi? Oulun Kongressitekniikka Oy on täällä auttamassa. Meillä on laaja kokemus striimaustoteutuksista aina kokouksista Sinfonia-konsertteihin. Tarjoamme sinulle oman striimausstudion, jossa olemme toteuttaneet lukuisia tapahtumia aina kokouksista musiikkitapahtumiin.

Striimauspalvelut
Olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuisia striimauspalveluita, jotka vastaavat täysin tarpeitasi. Oma striimausstudio mahdollistaa vaivattoman ja ammattimaisen tapahtumien striimaamisen. Olipa kyseessä yrityskokous, seminaari tai musiikkitapahtuma, meillä on tarvittava osaaminen ja tekniikka varmistaaksemme sujuvan striimauksen ja korkealaatuisen lähetyksen.

Kokemusta ja osaamista
Oulun Kongressitekniikka Oy:llä on vankka kokemus striimaustoteutuksista erilaisissa tapahtumissa. Olemme työskennelleet sekä pienemmissä että suuremmissa projekteissa, tarjoten asiakkaillemme laadukasta striimauspalvelua. Voit luottaa meidän ammattitaitoomme ja sitoutumiseemme takaamaan tapahtumasi sujuvan suoratoiston ja laadukkaan katselukokemuksen.

Räätälöity ratkaisu
Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä striimausratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Meillä on tarvittava teknologia, kuten ammattikäyttöön tarkoitetut kameralaitteistot, äänentoistojärjestelmät ja striimauslaitteistot, varmistaaksemme korkealaatuisen ja virheettömän striimauskokemuksen.

Ota yhteyttä Oulun Kongressitekniikka Oy:hyn ja anna meidän auttaa sinua toteuttamaan onnistunut striimaustapahtuma. Luota asiantuntemukseemme ja laadukkaaseen palveluumme, ja varmista, että tapahtumasi tavoittaa yleisösi laadukkaasti ja ammattimaisesti.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous